International Full Size Jeep Association
Home Forums Reader's Rigs Tech Library Trail Stories FSJ-List
International Full Size Jeep Association  

Go Back   International Full Size Jeep Association > Tire Kickin' > General FSJ Tech

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-04-2009, 09:27 AM
yoslvr442's Avatar
yoslvr442 yoslvr442 is offline
Gear Head
 
Join Date: Jun 28, 2005
Location: Holy Toledo
Posts: 596
temp sensor

ok so i installed my new clutch fan. i some how bent the temp sensor so i bought a new one from Bjs. installed that too. drive it down the road a mile and the gauge is up to 200 then 220 then down then up. i noticed that when i put my rear window up the needle spiked. im assuming i have a wiring issue now, or is it something just with the sensor and wire.
__________________
90 Grand Wagoneer " CHERRIGATOR "
Black cherry metallic
Hydroboost
Exploration ready!!
sold
Reply With Quote
  #2  
Old 08-04-2009, 10:29 AM
woodybeone woodybeone is offline
304 AMC
 
Join Date: Sep 02, 2001
Location: Hunlock Creek, Pa. USA
Posts: 2,227
The rear window motor draws a lot of current when the connections and motor are good. When the connection gets corroded or the motor starts to go or the window binds it draws even more. Lights dim, volt meter jumps. Never noticed if other guages jump.
If you didn't have the problem before then suspect the sensor(bad ground?) or the wire(bad connection).
__________________
Romans 8:28

Brian Ray

"If everyone's against you it means your absolutely wrong.....or absolutely right "
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 01:30 AM.


Powered by vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
corner corner