International Full Size Jeep Association
Home Forums Reader's Rigs Tech Library Trail Stories FSJ-List
International Full Size Jeep Association  

Go Back   International Full Size Jeep Association > Tire Kickin' > General FSJ Tech

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 05-04-2001, 03:35 AM
waggin'ear waggin'ear is offline
350 Buick
 
Join Date: Apr 24, 2001
Location: Raleigh, NC
Posts: 1,269
Post

Remember there are no stupid questions, just stupid people that ask questions.

Well, i put the new radiator in and it's running great. I hope you guys don't think i'm a total loser, but i got the 3 core (this is going to be a daily driver, no towing and no serious off-road, and being a novice i couldn't even begin to conceive how to trim the fan shroud).

Here's my question. (727 auto, NP 219) I tried the 4wd hi-lock and 4wd-lo and i think i've got trouble. When i accelerate slowly no problems. When i gave it some gas there was a loud metallic noise (sounded like a straining?, slipping chain?) then when i shifted it back to 4hi it remained in 4hi-lock. After shutting off the engine and shifting agaain it went back into 4hi.

I am going to start by checking/changing the x-fer case and differential fluids, but i am afraid it might be a different problem. any ideas or suggestions.

Is there anyone in Raleigh, NC with experience?

Thanks again, this forum is great.


------------------
adam
'82 wag ltd, 152k
360 AMC, 2vl, NP219, 727
stock, down to the original radio (w/cassette player!)
Reply With Quote
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Stupid newbie question 5thElement General FSJ Tech 4 04-29-2005 02:36 AM
A REALLY stupid question... bogart General FSJ Tech 4 10-04-2003 06:12 AM
STUPID D60 QUESTION *NEW ?* 15" on D60's? dnixon General FSJ Tech 16 08-01-2003 10:09 AM
1 good question, 1 embarassingly stupid question 67Gladiator General FSJ Tech 7 06-19-2001 11:59 AM


All times are GMT -6. The time now is 11:14 AM.


Powered by vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
corner corner